Компанія Bentley зробила найшвидшу модель ще швидшою

Компанія Bentley представила модернізований варіант своєї найшвидшої моделі – Continental GT Speed. Вона стала могутнішою, швидшою і отримала нову модифікацію під назвою Black Edition, пише motor.ru

Потужність шестилітрового твін-турбо мотора W12 була збільшена з 635 до 642 кінських сил, а максимальний крутрний момент зріс на 20 Нм – до 840 Нм. Двигун працює в парі з 8-ступінчастою ​​автоматичною коробкою передач.

З нуля до «сотні» такий автомобіль прискорюється за 4,1 секунди – на одну десяту секунди швидше, ніж до цього. Максимальна швидкість залишилася колишньою – 331 кілометр на годину.

Модифікацію Black Edition можна відрізнити за забарвленими в чорний колір елементів, включаючи окантовку фар головного світла і бічного скла, а також 21-дюймовими колісними дисками і супортами гальмівних механізмів, які можуть бути чорними або червоними.

Крім того, в один з чотирьох контрастних кольорів (сріблястий, чорний, червоний і жовтий) можуть бути пофарбовані передній спліттер, задній дифузор, обвіси і корпуси дзеркал заднього виду. У салоні з’являться вставки з карбону, а прострочка на кріслах буде виконана під колір елементів екстер’єру.

Новинка буде доступна як з кузовом купе, так і кабріолет. Ціни на цю версію не оголошені. Перші замовники отримають свої автомобілі влітку цього року.


Не пропустіть