Cadillac побудує позашляховик вартістю 250 тисяч доларів

Керівництво компанії Cadillac розглядає можливість розробки надрозкішного позашляховика, ціни на який будуть починатися від 250 тисяч доларів. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання GM Inside News .

Передбачається, що новинка з’явиться в 2027 році і отримає назву XT9. У ціновому сегменті вона стане на сходинку вище великого позашляховика XT8, який прийде на зміну нинішньому Escalade. Cadillac XT9 зможе поборотися за покупців з Bentley Bentayga і зі вседорожною моделлю компанії Rolls-Royce, яка на даний момент відома під назвою Project Cullinan .

Крім того, співрозмовник GM Inside News заявив, що в компанії, як і раніше, не виключають можливості створення розкішного великого седана CT9, про який раніше говорив керівник американської марки Йохан де Найсон. Модель вартістю близько 300 тисяч доларів з’явиться не раніше 2029 року і становитиме конкуренцію Rolls-Royce Ghost.

Очікується, що до 2020 року американці випустять флагманський седан CT8, який стане на сходинку вище моделі CT6 і побореться за покупців з BMW 7-Series, Mercedes-Benz S-Class і Audi A8. За попередніми даними, в лінійку двигунів 4-дверка увійде нова 4,2-літрова твін-турбо «вісімка».


Не пропустіть