Audi офіційно представила оновлене сімейство A3

Німецький автовиробник Audi офіційно представляє оновлене сімейство A3. Продажі модернізованих 4-дверок, хетчбека і кабріолета на ринку Європи почнуться в травні поточного року. Моделі в ході рестайлінгу нагородили новою радіаторною решіткою і оптикою, виконаними в стилі «старших побратимів» в модельній лінійці Audi, пише uincar.ru

Оновлені Audi A3 будуть доступні в нових кольорах кузова, а в ролі опції виробник запропонує своїм покупцям фірмову матричну світлодіодну оптику. Зміни в інтер’єрі торкнулися рульового колеса і інформаційно-розважального комплексу. За доплату машина може отримати повністю цифрову панель приладів.

Склад силової лінійки оновленого сімейства Audi A3 представлений літровим бензиновим мотором з трьома циліндрами потужністю 115 сил, 2,0-літровим 190-сильним двигуном TFSI, а також дизельним агрегатом об’ємом 1,6 л, який здатний видавати 110 «коней». Як і раніше, «трійка» буде пропонуватися з 1,4-літровим бензиновим і дволітровим дизельним агрегатами потужністю 150 сил. Для спортверсії S3 пропонується 2,0-літровий двигун з 310-сильною віддачею. Трансмісія – 6МКПП або 7-швидкісний «робот» S ​​tronic.

Прийом попередніх замовлень на новинку в Європі стартує в травні нинішнього року, перші поставки очікуються влітку. Ціна оновленої Audi A3 для німецьких покупців починається від 23,3 тисячі євро.


Не пропустіть