Названо моделі Lada, які в 2016 році почнуть випускати в Казахстані

На початку року повідомлялося, що на автопідприємстві “Азія Авто” в Казахстані будуть збиратися всі автомобілі компанії «АвтоВАЗ», причому модельний ряд почнуть випускати на підприємстві до кінця року. Сьогодні журналісти порталу «Колеса.ру» поспілкувалися з представники прес-служби «БІПЕК Авто – Азія Авто» і з’ясували терміни початку виробництва і які конкретно моделі будуть запущені у виробництво.

За планами підприємства, першими стануть на конвеєр моделі, які на даний момент збираються на заводі в Тольятті. На поточний момент потужності підприємства готують до виробництва, а пізніше будуть доставлені машинокомплекти для Вести і ліфтбека Гранта.

В останню чергу будуть запущені моделі Xray і Largus. У квітні відбудеться передсерійне складання моделей Granta, Kalina, п’ятидверного Lada 4×4 і Priora, серійні машинокомплекти надійдуть на завод в травні.

У цьому ж місяці почнуться поставки комплектів для Вести і Гранти в кузові ліфтбек. Таким чином, ці моделі запустять в серію в першій половині року, а Xray і Largus почнуть збирати в другій половині року.


Не пропустіть