Audi A8 перетворили в шестидверний лімузин

Компанія Audi випустила унікальну версію флагманського седана A8 L, який перетворили на шестидверний лімузин. Машину побудували в єдиному екземплярі за спеціальним замовленням одного з європейських клієнтів німецької компанії, пише motor.ru.

На розробку «виключно довгого і розкішного автомобіля» пішло більше року. Заради установки двох додаткових дверей фахівцям довелося розтягнути боковини платформи і центральний тунель, використовуючи секції з екструдованого алюмінію.

Крім того, були перероблені передні стійки кузова, посилена конструкція даху, а між пасажирським відсіком і багажним відділенням встановили додаткову подвійну перегородку. Нарешті, машину укомплектували великим панорамним склом довжиною 2,4 метра.

Розмір колісної бази збільшився на 1,09 метра – до 4,22 метра, а габаритна довжина автомобіля зросла з 5,26 до 6,36 метра. Маса машини – 2418 кілограмів.

Усередині встановили шість роздільних сидінь з електричними регулюваннями, обтягнуті шкірою. Центральну консоль подовжили аж до третього ряду, що дозволило встановити в задній частині салону дисплей мультимедійного комплексу, холодильник і панель клімат-контролю.

Лімузин оснастили трилітровим бензиновим агрегатом, що розвиває 310 кінських сил і 440 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом». Новинка здатна набирати “сотню” за 7,1 секунди, а її максимальна швидкість обмежена 250 кілометрами на годину.


Не пропустіть