Infiniti привезе в Пекін прототип преміального кросовера

Компанія Infiniti опублікувала перший тизер прототипу преміального кросовера, який отримає назву QX Sport Inspiration. Публічна прем’єра новинки відбудеться в кінці квітня на Пекінському автосалоні, пише motor.ru

Концепт-кар виконають в новій стилістиці японської марки – «Powerful Elegance». Судячи з зображення, позашляховик отримає світлодіодні фари головного світла, а традиційні зовнішні дзеркала замінять камерами заднього виду. Дизайн передньої частини кузова буде запозичений у концептуального купе Q60 Concept, представленого в на початку 2015 року на моторшоу в Детройті.

bbebacb3fe28248e458ff3aa4a68d6f93ff95b3d

Передбачається, що Infiniti QX Sport Inspiration є передвісником моделі QX50 наступного покоління. В останній раз вседорожник оновлювався в 2015 році і отримав подовжену колісну базу. За іншою версією, QX Sport Inspiration дасть уявлення про нове покоління кросовера QX70. Очікується, що товарна модель дебютує в 2017 році.

Решта подробиць про концептуальний кросовер стануть відомі після його прем’єри. Пекінський автосалон відкриється 25 квітня.


Не пропустіть