Lamborghini Huracan сфотографували з шістьма вихлопними трубами

У розпорядженні видання Motor1 виявилися шпигунські знімки екстремального варіанта суперкара Lamborghini Huracan з шістьма патрубками випускної системи. Купе сфотографували під час дорожніх випробувань в Німеччині.

Тестовий прототип має чотири нижні труби, як у стандартного суперкара. Два додаткові патрубки, розташовані вище і по центру, приховані за металевою пластиною.

Передбачається, що нижні елементи випуску є неробочими і екстремальний Huracan збереже тільки дві верхні вихлопні труби. Подібна конструкція застосована на гоночній версії «Уракана» – Huracan GT3 .

Як очікується, нова модифікація Lamborghini Huracan отримає назву Superleggera. Купе отримає більш агресивний аеродинамічний обвіс кузова і полегшену конструкцію (стандартний Huracan важить 1 422 кілограми). Маса суперкара зменшиться за рахунок великого використання карбону в конструкції, а також завдяки застосуванню більш легкої випускної системи і коліс.

Новинку оснастять форсованим 5,2-літровим атмосферником V10, який на стандартному Huracan видає 610 сил і 560 Нм крутного моменту. Трансмісія – семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями.

Очікується, що Huracan Superleggera зможе набирати “сотню” за три секунди – на 0,2 секунди швидше звичайного купе. Не виключено, що максимальна швидкість теж збільшиться. У стандартного суперкара вона дорівнює 325 кілометрам на годину.

Імовірно, публічна прем’єра Lamborghini Huracan Superleggera відбудеться восени 2016 року на Паризькому автосалоні.


Не пропустіть