Китайський Porsche Macan: нові фото

У світі з’явився ще один Porsche Macan. Тільки збиратися він буде в Китаї і в родоводі не матиме нічого спільного з спадковим німцем, пише autonews.com.ua

Шедевр китайського автопрому моде дебютувати на автомобільній виставці в Пекіні вже в кінці квітня. Безсумнівно, таке нахабство приверне громадськість і китайського покупця. Але це буде через тиждень, а сьогодні у нас є свіжі фотографії Zotye SR8 – китайської копії Porsche Macan.

Ці фото показують, як далеко просунулися китайці, скопіювати не тільки екстер’єр, але також багато в чому й інтер’єр.

Варто нагадати, що дана модель вже затверджена до продажу, не дивлячись на ризик компанії-виробника вплутатися в судові сутички з Porche.

Але, маючи досвід підробок Landwind X7 (Range Rover Evoque), SR7 (Audi Q3), Damai X5 (Tiguan) і Zotye T600 (Audi Q5), «копіювальники» навряд чи чогось можуть побоюватися. Як відомо, влада Китаю завжди залишається на стороні власних компаній і європейцям не вдасться залучити компанію Zotye до відповідальності.

Потужність SR8 буде видаватися чотирициліндровим двигуном з турбіною на 142 кВт і об’ємом 2,0 літра, що поставляється компанією Mitsubishi. У парі з двигуном буде працювати механічна п’ятиступінчаста коробка передач, або така ж автоматична КПП з системою подвійного зчеплення.

Zotye SR8, як очікують, надійде в продаж у другій половині цього року. Ціна на автомобіль буде стартувати від 170000 юанів. Для порівняння: Porsche Macan оцінений в Китаї на рівні 588000 юанів. Можна не погано заощадити.


Не пропустіть