Bentley побудував унікальний різнокольоровий кабріолет

Компанія Bentley побудувала ексклюзивний кабріолет Continental GT V8 S Convertible, екстер’єр і салон якого підготовлений за участю британського художника сера Пітера Блейка, пише autocentre.ua

Сер Пітер Блейк є одним з авторів обкладинки восьмого студійного альбому The Beatles – легендарного Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band 1967 року. В оформленні машини Блейк використав 10 кольорів. Зокрема, передній бампер і бічні «спідниці» пофарбовані в темно-зелений колір, велика частина кузова – в світло-синій, капот – в жовтий, область біля радіаторної решітки – в рожевий, а на капот нанесено червоне серце.

В обробці інтер’єру також застосовані різні кольори. Кожне крісло обшите помаранчевою, червоною, чорною і зеленою шкірою. Такі ж відтінки використані в оформленні рульового колеса. Лаковані декоративні вставки – чорні. Пороги прикрашають таблички із зазначенням спецверсії і імені автора.

Оригінальний світло-синій колір, в який пофарбований кузов, Блейк підібрав на честь St Luke’s Cheshire, який знаходиться недалеко від штаб-квартири Bentley. Ексклюзивний кабріолет продадуть на аукціоні, а виручені кошти спрямують в благодійний фонд Care2Save. Аукціон відбудеться 24 червня в рамках Фестивалю швидкості в Гудвуді.


Не пропустіть