Компанія Hyundai випустить «заряджений» седан Elantra

Компанія Hyundai розробить «заряджену» модифікацію моделі Elantra нового покоління. Шпигунські фотографії тестового прототипу седана опублікував південнокорейський портал Bobae Dream.

Судячи зі знімків, новинка отримає більш агресивну передню частину кузова, задній спойлер і здвоєні патрубки випускної системи. Очікується, що в назві седана з’явиться приставка «Sport».

4-дверку оснастять 1,6-літровим турбомотором потужністю близько 200 кінських сил. Двигун буде поєднуватися з семиступінчастою роботизованою трансмісією з двома зчепленнями. Седан зможе набирати “сотню” приблизно за вісім секунд.

Hyundai Elantra Sport буде пропонуватися зі світлодіодними денними ходовими вогнями, заниженою підвіскою, а також з 18- або 19-дюймовими алюмінієвими колесами.

Очікується, що Hyundai Elantra Sport незабаром дебютує на південнокорейському ринку, а згодом добереться і до інших країн. Наприклад, в США такий седан зможе скласти конкуренцію Volkswagen GLI, який оснащується дволітровою «турбочетвіркою» потужністю 210 сил.

Hyundai Elantra нового покоління дебютував у вересні 2015 року. У Південній Кореї седан пропонується з бензиновими моторами об’ємом 1,6 і 2,0 літра потужністю 132 і 149 сил відповідно, а також з 136-сильним дизелем 1.6.


Не пропустіть