Над автомобілем Apple працюють в Берліні

Про плани компанії Apple налагодити виробництво власних автомобілів ми чуємо вже не перший рік. Розмови про проект Titan з географічною прив’язкою до Каліфорнії (США) породжують десятки всіляких концептів. Тим часом, німецьке інтернет видання F.A.Z опублікувало цікаву замітку, пише iworm.com.ua

Імовірно, один з підрозділів автомобільного майбутнього Apple знаходиться в Берліні. Це повністю засекречений проект, над яким працюють близько 15-20 людей.
1

Якщо вірити джерелу, весь персонал компанія найняла зі сфери автомобілебудування. Кожен співробітник мав безпосереднє відношення до одного з німецьких концернів, що займаються виробництвом автомобілів на території Німеччини.

11

F.A.Z ще раз підкреслює, що проект, над яким працює Apple, передбачає випуск технологічного електрокара. На момент запуску автомобіля в серійне виробництво він не отримає інтелектуальної системи автопілота. Вона буде доступна опціонально і лише в наступних версіях авто.

Напередодні компанія уклала договір з промисловим гігантом-виробником автомобілів Magna Steyr, заводи якого переважно розташовані в Австрії. Про терміни виходу першого автомобіля від Apple нічого не відомо, але аналітики вважають, що на проектування власного транспортного засобу у компанії піде не менше чотирьох років.


Не пропустіть