ГАЗ представить на українському ринку чергову новинку

Група компаній «АІС» – офіційний дистриб’ютор комерційних і вантажних автомобілів ГАЗ в Україні – планує вивести на ринок фургон нового покоління «ГАЗель NEXT», пише trucks.autocentre.ua

Нова «ГАЗель NEXT» буде представлена ​​в двох модифікаціях: вантажний фургон і семимісний вантажопасажирський фургон-комбі. Обсяг кузова вантажного фургона – 13,5 куб. м, що на 30% більше, ніж у автомобілів «ГАЗель» попереднього покоління.

Спеціальний люк під пасажирським сидінням дозволяє перевозити довгомірні вантажі до 5 м. Задні двері фіксуються в проміжному положенні – під кутом 90 град. і при повному відкритті на 270 град. Зсувні двері оснащені новим механізмом Rollmech Automotive.

Вантажопасажирський фургон-комбі «ГАЗель NEXT» дозволяє перевозити семеро людей і 9,5 куб. м вантажу. Сидіння заднього ряду складаються, перетворюючись в спальне місце. Містка ніша для речей під сидіннями другого ряду призначена для зберігання особистих речей водія і пасажирів. Крім цього, для зручності пасажирів другого ряду передбачені відкидні столики, сітчасті кишені, розетка 12В, USB-вихід і ніші для дрібниць. Додатковий комфорт в дорозі забезпечить світлодіодне освітлення в пасажирському відсіку.

Базова комплектація «ГАЗелі NEXT» включає в себе захист кузова (підлогове покриття і бічні оббивки), такелажні петлі, тросовий держатель запасного колеса, дистанційний привід заправного люка, круїз-контроль, відкривання задніх дверей на 270 градусів, люк, передпусковий підігрівач/обігрівач Webasto (в модифікації фургон-комбі), прикурювач і попільничку в панелі приладів та інші елементи. В автомобілі вперше встановлено дистанційний привід коробки передач (джойстик) Atsumitec Toyota Tsusho, який розміщений на приладовій панелі. Установка нового пластикового паливного бака, обсяг якого зріс до 80 літрів, дозволила збільшити запас ходу на одній заправці. Модернізована задня підвіска, що включає в себе новий підресорник і сучасні амортизатори Mando. Впроваджені в раму посилені поперечки і додаткові підсилювачі дозволять підвищити міцність і надійність конструкції всього автомобіля.

Автомобіль буде поставлятися в Україну з новим бензиновим двигуном (з можливістю установки ГБО) або дизельним двигуном – стандарту Євро-5.

Старт продажів запланований на червень 2016 року.


Не пропустіть