У Maserati зробили прототип Levante з мотором V8

Компанія Maserati побудувала прототип кросовера Levante з восьмициліндровим двигуном від флагманського седана Quattroporte.
Про це з посиланням на керівника автомобільного напрямку італійської марки Давида Данесіна повідомляє Autoblog.

Топ-менеджер Maserati зазначив, що інженери переконалися в можливості поєднання 523 кінських сил і 710 Нм крутного моменту «вісімки» робочим об’ємом 3,8 літра з системою повного приводу Levante. Ніяких додаткових подробиць про модель, яка могла б поборотися за покупців з Porsche Cayenne Turbo і Range Rover Sport SVR, він не привів.

42e4da6febea920038a61d0217558fba73445369

Кросовер Maserati Levante – перший позашляховик в історії італійської марки – дебютував у березні на автосалоні в Женеві. Модель побудована на платформі, яка спершу використовувалася при створенні седанів Ghibli і Quattroporte.

На момент прем’єри для Levante були доступні три двигуни V6 робочим об’ємом три літри: два бензинових потужністю 350 і 430 кінських сил, а також 275-сильний дизельний. Всі мотори поєднуються з 8-діапазонною автоматичною коробкою передач. Топова версія розганяється з місця до ста кілометрів на годину за 5,2 секунди.

Maserati Levente оснастили ще й системою повного приводу, заднім диференціалом, мультимедійною системою з 8,4-дюймовим екраном, адаптивним круїз-контролем, а також рядом систем активної безпеки.


Не пропустіть