Компанія Renault опублікувала тизер великого позашляховика

Компанія Renault опублікувала відеотизер великого позашляховика, який, як очікується, отримає назву Maxthon. Ролик, де показані фари головного світла новинки, з’явився в офіційному твіттері французької марки, пише motor.ru

Судячи з відео, передню оптику Renault Maxthon виконають в стилістиці седана і універсала Talisman, представлених в 2015 році.

Передбачається, що Renault Maxthon, який прийде на зміну моделі Koleos, побудують на модульній платформі CMF альянсу Renault-Nissan. На даний момент це шасі лежить в основі позашляховиків Nissan Qashqai і X-Trial. Габаритна довжина Maxthon становитиме близько п’яти метрів. Новинка буде пропонуватися з п’ятимісним салоном, проте в ролі опції буде доступний третій ряд сидінь.

Очікується, що в лінійку моторів позашляховика увійде 1,6-літровий дизельний агрегат потужністю 160 кінських сил і бензиновий двигун аналогічного об’єму, що розвиває 150 і 200 кінських сил.

Renault Maxthon дебютує 25 квітня на Пекінському автосалоні. Модель буде продаватися як в південно-азійських країнах, так і в Європі, де складе конкуренцію Hyundai Santa Fe і семимісному позашляховику компанії Skoda.


Не пропустіть