Mitsubishi покаже оновлений популярний кросовер ASX

Це буде азіатська прем’єра популярного кросовера. В кінці минулого року на автосалоні в Лос-Анджелесі компанія вже представляла модернізований варіант північноамериканського Outlander Sport, але варіант для Південно-Східної Азії буде трохи відрізнятися. Про це повідомляє jcnews.ru.

Зовнішні відмінності оновленого ASX помітити не важко: передня частина автомобіля перероблена відповідно до новітніх тенденцій у фірмовому стилі Mitsubishi, але всі ці зміни косметичні. Кросовер став більш сучасним і привабливішим, завдяки трохи зміненим фарам, бамперу і решітці радіатора. Також автомобіль оснастили новими 17-дюймовими колісними дисками.

Компанія не опублікувала фотографій, що відображають зміни в задній частині авто, але, ймовірно, вони будуть мінімальними і схожими з тими, що вже показали для Outlander Sport. Серед них — новий малюнок ліхтарів і обробка номерного знака.

З особливостей обробки салону азіатської версії ASX можна виділити повністю сіру колірну схему, власні тканини обшивки сидінь, а також чорні глянцеві декоративні вставки в якості стандартних. Крім того, ASX отримає іншу мультимедійну систему з 6,1-дюймовим екраном.

Інформації про лінійку двигунів і можливі зміни в ній не наводиться.

Варіант, який покажуть на міжнародному автосалоні в Пекіні в кінці цього місяця, будуть робити в Китаї. Випускати автомобіль будуть зусиллями спільного підприємства Mitsubishi Motors і китайської GAC. Випущені в Китаї автомобілі планується направляти виключно на внутрішній ринок, а в більшості інших країн Азії будуть пропонувати автомобілі, зібрані в Японії.


Не пропустіть