Представлено новий «недорогий» Porsche

Новий «Кайман» може стати найпопулярнішим суперкаром від Porsche, адже він по-справжньому крутий, пише auto.mail.ru

Під час традиційного «груп-Найт”, що випереджає початок Пекінського автосалону, представники Volkswagen Group багато говорили про бажання змінюватися і йти в ногу з часом.

Якомога точно ці слова стосуються й компанії Porsche, яка буквально кілька тижнів тому представила відкритий 718 Boxster, оснащений турбомотором. Тепер же настав час закритої версії Porsche 718 Cayman. У Пекіні модель святкує світову прем’єру, що підкреслює важливість китайського ринку для німецької компанії.

Різниця між 718 Boxster і Cayman лише в наявності жорсткого верху. У технічному ж плані все однаково. У базовій версії новий Porsche 718 Cayman оснащується дволітровим двигуном, що розвиває 300 к.с. і 380 Н∙м. У випадку з Porsche 718 Cayman S мова вже йде про 2,5-літровий мотор, оснащений системою турбонагнітача із змінною геометрією турбіни (VTG). Такий двигун видає вже 350 к.с. і 420 Н∙м. Час розгону стандартного «Кайману» з роботом PDK і пакетом Sport Chrono з місця до сотні становить 4,7 секунди, у Cayman S – 4,2 секунди. Максимальна швидкість – 275 і 285 км/год відповідно.


Не пропустіть