Maxtruck випустила принципово новий тип вилочного навантажувача

Шведська компанія Maxtruck, заснована в 2005 році, спеціалізується на випуску різного складського обладнання і запустила у виробництво абсолютно інноваційний тип телескопічного вилочного навантажувача Maxtruck 2T AWD, який своєю конструкцією змінює наше уявлення про складську техніку, пише profidom.com.ua

Аxtruck 2T є незвичайним навантажувачем, який спрощує процес завантаження товарів в умовах складських приміщень, і є вельми економічною спецтехнікою.

Він оснащений асинхронним двигуном, який забезпечує батареї від 30% до 50% економії енергії, а значить повної зарядки батареї вам вистачить на 24 години безперервної роботи. При цьому заміна батареї проводиться за допомогою спеціального візка, роблячи цей процес легким і швидким.

Також навантажувач Maxtruck 2T має особливу конструкцію шасі (Omni directional drive) і коліс різноспрямованого руху, що дозволяють навантажувачу рухатися в будь-якому напрямку (навіть боком), змінюючи його на 360 °. Це дає можливість спецтехніки легко справлятися з довгими і габаритними вантажами в умовах навіть дуже обмеженого простору.

Шведський навантажувач має два режими руху: режим водіння автонавантажувача з повним рульовим керуванням і режим звичайної їзди. Панелі управління розташовані на лівому і правому підлокітниках. Ліва панель призначена для управління підйомом вантажів, права – контролює рух.

І найважливіше, що дана машинка здатна піднімати вантажі вагою до 2 тонн і завдовжки до 2 метрів на висоту 4,2 метра, що є абсолютно небаченими результатами.

Виробник забезпечує дану техніку різним змінним навісним обладнанням, даючи йому можливість працювати не тільки вилковим навантажувачем, а й, наприклад, телескопічним краном, ковшовим навантажувачем або автовишкою.


Не пропустіть