До серії готовий! Китайці показали товарний електросуперкар Qiantu К50

Ще одним цікавим дебютантом автовиставки в Пекіні став електричний суперкар Qiantu К50 Electric. Минулого тижня ми писали, що виробник пообіцяв представити машину на автосалоні в китайській столиці і, як бачимо, він стримав своє слово, пише topgir.com.ua.

Перед тобою – абсолютно новий електричний суперкар родом з Піднебесної, готовий до експлуатації. Так, це вже серійник – прототип був представлений в минулому році. На фото – відкрита версія, але є також і класична «купешна» модифікація. Так що Qiantu К50 представлений цілим сімейством.

Чи не головна особливість автомобіля – його дизайн. Нашому оку він незвичний – вже сильно нагадує концепт, але від цього він виглядає тільки крутіше. За рух Qiantu К50 Electric відповідає 400-сильна електрична силова установка. До сотні дводверка розганяється за 5 с, максималка ж становить 200 км/год. Однієї заправки машині вистачає на подолання відстані в 200 км. У побутових умовах від звичайної розетки зарядка батареї займає 6 годин.

Усередині Quantu K50 – спортивні ковші, обтягнута шкірою передня панель, кліматичний комплекс і мультимедіа з великим дисплеєм.

Коштує все це задоволення 108 тис. доларів. Правда, це цінник для купе – з вартістю родстера поки що не визначилися.


Не пропустіть