Skoda готує новий “компактний кросовер”

Автовиробник Skoda має намір в найближчі 2 року представити новий компактний SUV, який за своїми габаритами розташується на щабель нижче Yeti в модельному ряду бренду. Така інформація з’явилася в розпорядженні західного видання AutoMotoClub.info.

Повідомляється, що новий позашляховик буде створено в першу чергу для автомобільного ринку Піднебесної. Його збірка буде організована на потужностях СП Volkswagen і SAIC. Розмір інвестицій у виробництво в найближчі 5 років складе більше двох млрд. доларів. Пізніше компактна модель може вийти на інші ринки, що знаходяться за межами Китаю, наприклад, європейський.

Таким чином, лінійка моделей SUV чеського бренду Skoda незабаром буде складатися з 4 позашляховиків – новий компактний SUV, Yeti (нова генерація з’явиться в 2018 році), Kodiak /Kodiaq і його купеобразна модифікація. Навесні в рамках Женевського мотор-шоу автовиробник представив концепт середньорозмірного SUV, який в серійному виконанні буде продемонстрований громадськості вже цієї осені в Парижі.


Не пропустіть