В Україні стартували продажі нового седана Hyundai

Сьогодні на українському ринку почалися продажі свіжого середньорозмірного седана Hyundai – Sonata. Модель налічує пару моторів і п’ять ліній комплектацій, а ціни стартують від $ 26 800. Про це повідомляє propro.com.ua.

Нова Hyundai Sonata виконана відповідно до дизайнерської концепції бренду – Fluidic Sculpture 2.0. У ньому легко впізнається колишня Sonata, але багато округлих форм тепер стали більш різкими і прямими, надаючи автомобілю тим самим більш солідний вигляд.

Задня частина кузова витримана в традиційному стилі – масивний бампер, висока вертикальна стінка і компактна горизонтальна площина кришки багажника. Задня світлодіодна оптика з оригінальним дизайном ідеально підкреслює преміальний зовнішній вигляд оновленої Sonata.

Інтер’єр салону перетворився повністю: вдосконалена передня частина салону автомобіля, починаючи від панелі приладів і рульового колеса, закінчуючи сидіннями. Змінилося положення екрану мультимедійної системи, перегруповано всі кнопки, які роблять управління електронними системами автомобіля інтуїтивно зрозумілим і доступним.

Автомобіль комплектується економічним і високоефективним 2,0-літровим бензиновим двигуном, який здатний видати при 154 к.с. 6 200 оборотах в хвилину, а максимальний обертовий момент в 198 Нм досягається при 4 000 оборотах в хвилину. Для цінителів динамічного розгону доступний 2,4-літровий 4-циліндровий двигун потужністю 178 к.с. Подвійна система постійної зміни фаз газорозподілу (D-CVVT) дозволяє збільшити крутний момент, що робить цей двигун ще більш потужним, надійним і довговічним. Мотори працюють в тандемі з 6-ступінчастою АКП.

Список додаткового устаткування, яке є в новому седані, може включати в себе цілий набір сучасних елементів безпеки і комфорту. А саме: повний комплект подушок безпеки, в тому числі подушку безпеки в зоні колін водія, широкий спектр систем допомоги і безпеки (ABS, ESP, EBD, BAC, HAC), адаптивний круїз-контроль з функцією екстреної зупинки, систему контролю сліпих зон і розмітки, автоматичне перемикання світла, світлодіодні габаритні ліхтарі LED DRL, ксенонові фари з омивачем, новітній мультимедійний комплекс з навігацією (аудіосистема, голосове керування, телефон, підтримка ipod, навігація), панорамний люк, шкіряний салон в трьох кольорах, сидіння з вентиляцією і підігрівом, гума 235/45 R 18 на литих дисках, а також функцію дистанційного відкриття кришки багажника – Smart Trunk.

Ціни на нову Hyundai Sonata в Україні, в залежності від комплектації (Comfort, Express, Premium, Prestige і TopNavi), варіюються від $ 26 800 до $ 38 000.


Не пропустіть