«Копійка» позбудеться звання найменшої моделі BMW

Компанія BMW збирається випустити модель, яка в лінійці німецького автовиробника займе місце на сходинку нижче 1-Series. Новинка складе конкуренцію Audi A1 і Smart ForFour. Про це повідомляє Motor.es .

Нова модель BMW буде побудована на платформі передньопривідної UKL. Це шасі вже використовується для автомобілів MINI, а також лежить в основі хетчбека BMW 2-Series Active Tourer і кросовера X1 другого покоління.

Передбачається, що новинка отримає двигуни, які також використовуються на MINI. Зараз на автомобілі британської марки ставлять трьох- і чотирициліндрові бензинові і дизельні двигуни потужністю від 75 до 231 кінських сил.

Прем’єра компактного хетчбека BMW може відбутися в другій половині 2017 року. Не виключено, що модель дебютує на наступному автосалоні у Франкфурті.

Крім цього, компанія BMW готує до дебюту компактний седан, який міг би стати частиною сімейства 1-Series. Тести цієї моделі почалися в 2014 році, а її передсерійний варіант – прототип Concept Compact Sedan – дебютував в листопаді 2015-го на автосалоні в китайському Гуанчжоу.

Передбачається, що серійна версія седана BMW 1-Series з’явиться в 2017 році.


Не пропустіть