Пікап, який проїде по будь-якому бездоріжжю

Пікап – це круто, позашляховик – ще крутіше, а пікап-позашляховик повинен бути чимось і зовсім феєричним. Можливо, саме так розсудили японські автомобілебудівники, які зовсім недавно представили на загальний суд саме такий автомобіль, пише novate.ru.

Японська автомобілебудівна компанія Isuzu спільно з Arctic Trucks створили найбільш екстремальний пікап за всю історію компанії – D-Max. Ісландська компанія Arctic має великий досвід модифікації вантажівок для будь-яких несприятливих місцевостей і кулеметів в світі: арктичних умов, пустель, льодовиків, гір і т. д. Не дивно, що D-Max був оснащений модернізованою підвіскою, шинами і багатьом іншим.

Дана модель, побудована на базі пікапа Isuzu D-Max (як з одинарною, так і з подвійною кабіною), почне продаватися в Великобританії в травні 2016 року. Isuzu і Arctic зберегли міцну сталеву раму D-Max, оснастивши екстремальний пікап спеціальною завищеною на 125 мм підвіскою Fox Performance, 2,5-літровим твін-турбо дизельним двигуном потужністю 161 к.с., шестиступінчастою механічною або п’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач, а також всюдихідними 35-дюймовими покришками Nokian Rotiiva AT на 17-дюймових дисках. Для подібних коліс були передбачені істотно розширені колісні арки, що додають авто ще більш хижий вид.

Список додаткових опцій допомагає покупцям ще більше поліпшити позашляхові якості Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35. Можна встановити додаткові захисні пластини, вантажну систему Arctic Trucks Truxedo, спортивний пакет Arctic Trucks Sports Bar, світлодіодні фари і інфлятор для накачування шин.

Стартова ціна D-Max Arctic Trucks AT35 з одинарною кабіною становить $ 45 000, а з подвійною кабіною – $ 48 800. У комплектацію моделі входять просунута акустична система Pioneer з шістьма динаміками, круїз-контроль і дзеркала заднього виду, в яких передбачений електричний привід і підігрів.


Не пропустіть