Volkswagen Polo перетвориться на кросовер

За даними журналістів, Volkswagen має намір розширити модельний ряд, випустивши кілька перспективних кросоверів. Представники вже офіційно підтвердили, що на ринок випустять «паркетник» (такого ж розміру, як і Polo). Однак, схоже, в результаті з’явиться окрема модель, яку не «пов’язувати» з Polo, пише uincar.ru.

Зокрема, концепт кросовера оснастили протитуманними фарами, що нагадують ті ж елементи у нових машин GTE. А головна оптика нагадує аналогічний елемент у Tiguan. Також варто виділити захисні накладки на бамперах і рейлінги. А ще збільшився дорожній просвіт.

Примітно, що на прем’єрі концепту SUV T-Prime GTE представники концерну розкрили деякі примітні риси субкомпактного кросовера. Зокрема, за їхніми словами, дизайн буде нагадувати концепт T-Cross Breeze. До речі, цю модель розсекретили на женевському автосалоні в березні 2016 року.

Не можна не відзначити, що автовиробники вже не один раз перетворювали одну з версій автомобіля в новинку для іншої аудиторії. Наприклад, концерн Ford планує перетворити в кросовер навіть компактну Fiesta.

21157-eksperty-rassekretili-predpolagaemuyu-vneshnost-kross-versii-volkswagen-polo


Не пропустіть