BMW готує абсолютно нову модель

Нова модель стане на сходинку нижче БМВ 1-ї серії і буде прямим конкурентом Ауді А1 і Smart ForFour, пише automotoclub.info.

Таким чином, в лінійці BMW з’явиться нова найменша модель, а її прем’єра може відбутися вже восени 2017 року на автосалоні у Франкфурті.

За інформацією, отриманою від інсайдерів, нова BMW буде побудована на передньопривідній платформі UKL, що також використовується на моделях Mini, кросовері BMW X1 і компактвені 2-ї серії Active Tourer.

Очікується, що на маленький хетчбек BMW будуть встановлювати ту ж лінійку двигунів, що і хетчбек Mini останнього покоління. Нагадаємо, мова йде про трьох – і чотирициліндрові двигуни потужністю від 75 до 231 к. с. З моделями Mini новинка може розділити і ряд інших рішень, хоча яких саме, поки невідомо.

Подальші подробиці про моделі не повідомляються. Раніше ЗМІ вдалося з’ясувати, що, крім маленького хетчбека, у баварської марки з’явиться і новий ліфтбек, який встане на сходинку вище BMW 1-ї серії. Цей автомобіль можуть назвати BMW 2 Gran Coupe, а його головним суперником стане Mercedes-Benz CLA.


Не пропустіть