Citroen показав оновлений C4 Picasso

Модернізацію також пережила семимісна версія Grand C4 Picasso

У обох моделей змінилася зовнішність і список доступного обладнання, а також розширилася лінійка моторів, пише auto.mail.ru

Відрізнити оновлені Citroen C4 Picasso і Grand C4 Picasso зовні можна за передньою частиною, іншим бампером і протитуманками, новими задніми ліхтарями з 3D-ефектом, а також новими легкосплавними колісними дисками. Також для обох автомобілів тепер є три нові емалі для кузова, а Citroen C4 Picasso можна замовити також з дахом іншого кольору.

В інтер’єрі Citroen C4 Picasso і Grand C4 Picasso змін не відбулося, проте тепер з’явилося чотири нових варіанти обробки салону, а мультимедійна система здатна підтримувати Applе CarPlay, Android Auto і MirrorLink. Зате список опцій автомобілів істотно розширився – наприклад, тепер в нього входить адаптивний круїз-контроль, система моніторингу сліпих зон, функція розпізнавання знаків, система контролю самопочуття водіїв і інше.

У лінійці двигунів C4 Picasso і Grand C4 Picasso також відбулися зміни – відтепер покупцям став доступний новий трициліндровий бензиновий турбомотор PureTech, що розвиває 130 к.с. і 230 Н ∙ м. Двигун поєднується з 6-ступінчастим автоматом і витрачає 5,1 літрів палива на 100 км.

Продажі оновлених Citroen C4 Picasso і Grand C4 Picasso в Європі стартують вже в червні.


Не пропустіть