У Мережі опублікували перше зображення 2017 Audi S5 Coupe

У Мережі був опублікований перший рендер нового покоління німецького купе Audi S5 Coupe 2017 модельного року, створений дизайнерами OmniAuto на основі раніше зафіксованого на камери камери тестового прототипу моделі, пише autolandija.ru.

За неофіційною інформацією, новинка може не тільки вирости в розмірах, однак і отримати абсолютно нову зовнішність, логічно перейшовши до нового покоління A5/S5, що вже відбулося з моделями сімейства A4/S4.

В підкапотному просторі нового купе буде розташовуватися 354-сильна V-подібна «турбошістка», яка розвиває близько 500 Нм крутного моменту. З таким «спорядженням» оновлений S5 зможе прискорюватися до «ста» всього за 4,7 секунди.

Згодом також очікується і вихід «зарядженого» Audi RS5 Coupe, яке, скоріш за все, отримає той же силовий агрегат, проте вже, по аналогії з SQ7, з турбіною, яка зможе розвивати 450 кінських сил.

Audi S5 Coupe нового покоління, як передбачається, повинен відсвяткувати свій публічний дебют вже в кінці цього – початку наступного року.

1333


Не пропустіть