Renault Kwid протестували в різних країнах світу

Нова модель Renault Kwid, розробкою якої займалися в Індії, вже активно тестується на японських, корейських і французьких дорогах. Настільки несподівана інформація була озвучена керівником індійського підрозділу компанії, пише oane.ws.

В ході дорожніх випробувань в першу чергу важливість представляли такі параметри як потужність автомобіля. Крім того, в Японії перевіряли те, наскільки міцним і надійним є кузов автомобіля і його шасі. Тестування в Кореї дозволило провести ретельну перевірку і випробування обладнання новинки. Що стосується випробувань у Франції, то тут були здійснені традиційні перегони на витривалість автомобіля.

Перед тим як здійснити роботу з випуску даної моделі, розробники поставили головною метою створення стильного і потужного хетчбека, який буде відмінним варіантом для сімей. У салоні автомобіля встановлений сенсорний дисплей для управління мультимедійними функціями автомобіля. В цілому, модель вийшла досить успішною, маючи хороші шанси користуватися попитом як в Індії, так і в інших країнах світу.


Не пропустіть