Volkswagen почав серійний випуск седана на базі Polo

На індійському автозаводі почався випуск компактного седана Ameo, світова прем’єра якого відбулася на початку цього року.

Виробництво 4-дверки організовано в м Чакан, на цьому ж конвеєрі випускають Skoda Rapid і VW Vento. Остання на нашому ринку представлена ​​під ім’ям Polo (седан). Субкомпакт Ameo має довжину не більше 4000 мм, він розроблений на базі Polo саме для Індії. Адже в цій країні компактні автомобілі особливо популярні через те, що на них поширюється пільгова податкова ставка.

Автодилери в Індії вже почали прийом попередніх замовлень на Volkswagen Ameo, його реалізація почнеться влітку цього року. Ціна седана ще невідома. Швидше за все, стандартна версія моделі обійдеться в 500 – 550 тис. Рупій (приблизно 188 600 – 207 500 грн).

Ameo оснащений 3-циліндровим 1,2-літровим мотором з віддачею 74 к.с. і 4-циліндровим агрегатом 1.5 TDI на дизелі з віддачею 89 к.с. Перший функціонує з 5-ступінчастою механікою, а другий з 7-діапазонним роботом.

У перелік базового оснащення седана входять ABS, 2 передні подушки безпеки, а також кондиціонер. Топова модифікація має ESP, мультімедіасистему з дисплеєм на сенсорі, камеру заднього огляду, датчик дощу, круїз-контроль.

Світовий дебют VW Ameo пройшов в лютому цього року на індійському автошоу Auto Expo.


Не пропустіть