Mercedes вивів на тести загадковий компактний кросовер (Фото)

У розпорядженні видання Motor1 виявилися шпигунські знімки прототипу компактного кросовера Mercedes-Benz. Імовірно, в кузові моделі GLA німецька марка обкатує агрегати майбутньої моделі GLB, про можливу появу якої повідомлялося ще в 2014 році.

Від серійного GLA прототип відрізняється збільшеними колісними арками. Крім того, на «мулі» був встановлений інший задній бампер – без декоративних накладок на вихлопних патрубках.

Проект носить заводський індекс X247. Як повідомлялося про GLB раніше, новинка буде поєднувати в собі простір B-Class, динаміку GLA і стилістичні елементи позашляховика G-Class. Ймовірно, модель збереже розміри GLA або незначно перевищить їх, але при цьому в її зовнішності з’явиться більше граней. Не виключена поява семимісної версії.

Новинку побудують на модульній платформі MFA, яка лежить в основі A-Class, CLA і GLA. З цими моделями новинка розділить і моторну гамму, в яку входять бензинові і дизельні «четвірки» потужністю від 90 до 218 кінських сил. Згодом може з’явитися і «заряджена» AMG-версія з 381-сильним мотором.

Прем’єра Mercedes-Benz GLB запланована на вересень 2019 року.

Mercedes-GLB-1

Mercedes-GLB-2

Mercedes-GLB-3


Не пропустіть