Компанія BMW підготувала «ювілейний» седан M3

Компанія BMW представила особливу версію седана M3, що отримала назву «30 Jahre». Новинку, тираж якої обмежать 500 екземплярами, підготували в честь 30-річчя з моменту появи першої «зарядженої» BMW 3-Series, пише motor.ru.

Кузов седана забарвлений в ексклюзивний колір Macao Blue, який вперше став доступний для оригінальної BMW M3 E30 1986 року випуску. Четирьохдверка отримала чорні хромовані патрубки випускної системи, особливі 20-дюймові колісні диски і логотипи «30 Jahre M3» на передніх крилах.

У салоні з’явилися сидіння, обтягнуті шкірою Merino, ремені безпеки з фірмовими М-смугами і карбонові елементи на передній панелі.

Седан отримав модернізовану адаптивну підвіску з новими пружинами, амортизаторами і стабілізаторами поперечної стійкості.

Новинка буде доступна зі спортивним пакетом Competition Package. Віддача трилітрової твін-турбо «шістки» збільшена на 19 кінських сил – до 450 сил. Агрегат поєднується з шестисупінчатою ​​механічною коробкою або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. В останньому випадку седан здатний набирати “сотню” за чотири секунди. Електронний обмежувач максимальної швидкості перенесуть з позначки 250 на 280 кілометрів на годину.

Продажі BMW M3 30 Jahre стартують влітку. Ціни на новинку будуть починатися від 82,6 тисячі євро – на 10 тисяч євро дорожче стандартного седана.


Не пропустіть