Geely Emgrand X7 показаний на офіційних фото

У компанії Geely вирішили опублікувати офіційні зображення оновленого кросовера Emgrand X7, а разом з тим і розсекретити подробиці про модель.

Першою яскравою подією, яка сталася разом з оновленням стає зміна назви. Тепер кросовер отримав ім’я Emgrand X6, тоді як раніше модель носила назву на китайському ринку як Geely GX7. Компактний кросовер для китайського авторинку тепер отримав в зовнішності новий фірмовий стиль марки. Рестайлінг торкнувся головної оптики, передній і задній бампери, фари, задні ліхтарі, а також радіаторну решітку, яка тепер схожа на решітку радіатора у седана GC9.

Відмінністю від попередника також стає довжина, яка зменшилася на 53 мм і тепер становить 4,5 метра. Розмір колісної бази дорівнює 2661 мм. У Китаї автомобіль доступний з моторною гамою, що складається з турбоагрегату об’ємом 1,3 літра і потужністю 133 кінських сили і 1,8-літрового 139-сильного мотора. Тандем моторам становить варіатор або пятишвидкісна механіка, які передають крутний момент на передню вісь.

geely-emgrand-x7-1

geely-emgrand-x7-2

geely-emgrand-x7-3


Не пропустіть