Geely показала тизери нового седана

Китайська марка розповсюдила офіційні зображення наступника моделі Emgrand EC7.

Внутрішньозаводська кодова назва нової «чотирьохдверки» – FE-5, а в продаж вона надійде під ім’ям Emgrand GL. Довжина седана дорівнює 4 725 мм, що на 94 мм більше, ніж у нинішнього Emgrand EC7, ширина – 1 802 мм (+13 мм), висота – 1 478 мм (+8 мм), розмір колісної бази складає 2 700 мм (+ 50 мм).

Дизайн автомобіля виконаний в новому фірмовому стилі Geely, за який відповідає Пітер Хорбері, який раніше був шеф-дизайнером Volvo. З іншими останніми моделями китайського бренду новий Emgrand GL ріднить незвичайна решітка радіатора. Крім того, седан отримав світлодіодні денні ходові вогні і задні ліхтарі. До речі, зовнішній вигляд «китайця» вже давно не секрет – його фотографії «гуляють» по Мережі з минулого року.

geely-2

geely-4

На домашньому ринку седан буде пропонуватися з тими ж моторами, що і у крос-хетча Emgrand GS. Йдеться про бензиновий турбодвигун об’ємом 1,3 літра потужністю 129 к.с. і «атмосферник» 1,8 літра, віддача якого становить 133 к.с. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” і “робот” з двома зчепленнями.

Очікується, що в список оснащення Geely Emgrand GL увійдуть мультимедійна система з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, адаптивний круїз-контроль, системи екстреного гальмування, стеження за смугою руху і запобігання зіткнень, камера заднього виду і клімат-контроль.

geely-1

geely-3

http://www.kolesa.ru/


Не пропустіть