Опубліковано перше зображення нової версії універсала Volvo V90

Перше зображення вседорожної версії універсала Volvo V90 потрапило в мережу. Знімок був опублікований виданням Burlappcar. Новинка отримає приставку в назві Cross Country і надійде в продаж в наступному році.

Універсал отримає збільшений дорожній просвіт, інші бампера і рейлінги на даху. Автомобіль запропонують з двома дизельними двигунами потужністю 190 і 235 кінських сил. Також будуть доступні два бензинові агрегати з віддачею 254 і 320 кінських сил. Всі версії оснастять системою повного приводу.

Новинка отримає адаптивний круїз-контроль, систему розпізнавання дорожніх знаків, стеження за станом водія, автономного екстреного гальмування, систему допомоги при парковці і функцією стеження за мертвими зонами.

Ще новинка отримає систему контролю з’їзду з асфальту, як у Volvo XC90. Спеціальні датчики, розташовані в бічній частині автомобіля, стежать за станом дорожнього полотна і передають інформацію в блок управління.

Volvo представила новий універсал V90, який прийшов на зміну моделі V70, в березні на автосалоні в Женеві. Продажі машини в Європі почнуться у вересні 2016 року. Автомобіль буде конкурувати з BMW 5-Series Touring, Mercedes-Benz E-Class Estate і Audi A6 Avant.

Volvo V90 побудована на платформі SPA. Об’єм багажника універсала при складених задніх сидіннях становить 1526 літрів. Довжина автомобіля дорівнює 4936 мм, а ширина – 2019 міліметрів. Розмір колісної бази – 2941 міліметр.

104154.7828_600


Не пропустіть