Розкрито зовнішність найшвидшого Mercedes-AMG GT

Офіційні фотографії найшвидшої версії спорткара під назвою R були опубліковані за кілька годин до прем’єри, пише auto.mail.ru.

Презентація Mercedes-AMG GT R пройде сьогодні, 24 червня, ввечері. Однак видання Autoevolution вже поділилося знімками спорткара. Як можна переконатися по фото, зовні нова версія, призначена для їзди по треку, відрізняється решіткою радіатора в стилі Mercedes 300 SL, спеціальними бамперами, іншим заднім спойлером, а також спеціальними колісними дисками.

У рух Mercedes-AMG GT R буде приводити чотирилітрова твін-турбовісімка, яка розвиває 585 к.с. і 700 Н ∙ м. Двигун буде працювати в парі з 7-ступінчастою трансмісією з двома зчепленнями і дозволить набрати перші 100 км / год за 3,6 секунди або на 0,2 секунди швидше, ніж це робить Mercedes-AMG GT S.

Крім цього, спорткар отримає підвіску, що настроюється, дифузор, інші патрубки вихлопної системи, а в салоні – спортивні крісла, кермо і особливу обробку передньої панелі і інших елементів.

Ціни на Mercedes-AMG GT R поки не називаються, проте очікується, що за автомобіль проситимуть мінімум 170 000-180 000 євро.


Не пропустіть