Продемонстрували перший польський суперкар Hussarya (Відео)

Автомобіль підготовлений для участі в гонках класу GT4, пише auto.bigmir.net.

Польська компанія Arrinera завершила розробку свого першого гоночного суперкара Hussarya GT. Модель, що дебютувала на виставці Autosport International в Бірмінгемі на початку цього року, пройшла всі необхідні випробування, і виробник вже приймає замовлення на новинку.

Середньомоторне задньоприводне купе, в конструкції якого використані алюміній, карбон і кевлар, розроблено в Польщі за участю “досвідчених професіоналів автоспорту” і вчених з місцевих університетів, а виробництво налагоджено в Великобританії. Спорткар оснащується атмосферною вісімкою LS3 концерну General Motors, яка в залежності від настройки видає від 420 до 650 к.с.

Пару двигуну складе шестиступінчаста секвентальна коробка Hewland. Автомобіль підготовлений за правилами FIA для участі в гонках класу GT4. В даний час Arrinera Hussarya GT бере участь у Фестивалі швидкості в Гудвуді. На перших порах Arrinera Automotive планує збирати два-три екземпляри Hussarya GT в рік. Ціна буде залежати від вимог конкретного замовника – орієнтовно мова йде про суму в 130-140 тисяч фунтів стерлінгів.


Не пропустіть