Новий пікап Mazda випускатиме разом з Isuzu

Компанія Mazda домовилася з Isuzu про спільний випуск пікапів. Наступне покоління Mazda BT-50 буде створено на платформі Isuzu D-Max, пише zr.ru

Поточне, друге покоління Mazda BT-50 виготовляють вже шостий рік і компанія задумалася про наступника. З американським концерном Ford японці більше не дружать, а тому підшукали іншого партнера у себе на батьківщині в особі компанії Isuzu.

У короткому прес-релізі Мазди з приводу нової колаборації нічого не повідомляється ні про терміни виведення третього покоління пікапа на світовий ринок, ні про його технічні параметри – відомо лише, що він буде побудований на базі моделі Isuzu.

Теоретично можливі два варіанти розвитку подій. Перший – бедж-інжиніринг: береться рестайлінговий Isuzu D-Max зразка 2015 року, на нього клеяться емблеми Mazda, і вперед – таку машину можна вивести на ринок протягом півроку. Однак з урахуванням того, що пікап Mazda BT-50 і споріднений Ford Ranger також були оновлені в минулому році, навряд чи перелицьований наступник вийде раніше, ніж через два роки.

Другий варіант: більш глибока переробка вихідної моделі Isuzu з метою надання їй фірмового маздовского колориту. Нинішній пікап Mazda BT-50 і зовні і всередині серйозно відрізняється від Ford Ranger – можливо, аналогічний підхід буде застосований і в рамках співпраці з Isuzu.


Не пропустіть