На тестах сфотографували Hyundai i30 N в серійному кузові

Південнокорейський автоконцерн Hyundai приступив до тестів свого нового хетчбека Hyundai i30 N. Новинка обкатується в серійному кузові на дорогах Німеччини, що може говорити тільки про одне – автомобіль представлять вже зовсім скоро, а конкурувати він буде з Volkswagen Golf GTI.

Очікується, що новинка вийде на ринок ЄС вже в кінці наступного року. Приводити в рух цей хетчбек буде 2-літровий бензиновий мотор з турбонаддувом і системою безпосереднього вприскування палива.

Керівник підрозділу N Nissan – Альберт Бірман, який раніше працював на посаді головного інженера BMW M GmbH, Hyundai не хоче розробляти найпотужніші автомобілі в класі, але хоче створювати машини, які забезпечать водієві та пасажирам найбільше задоволення від пересування.

Фотошпигуни, яким вдалося зняти новий i30 N під час тестів, відзначили, що звук вихлопу новинки сподобався їм більше, ніж чим він був у Volkswagen Golf GTI. За попередніми даними, хетчбек оснастять 6-ступінчастою механічною трансмісією. Також розглядається варіант з установкою на цю модель коробки передач з подвійним зчепленням.

Також новий i30 N від Hyundai отримає нову підвіску, високоефективну гальмівну систему, а також новий передній міст, оптимізований для більш агресивної їзди, і нове більш тонке налаштування рульового управління.

На сфотографованому прототипі видно, що автомобіль обкатується в версії з бампером з додатковими повітрозабірниками, які виявилися ширшими, ніж на стандартному i30. Також автомобіль “взутий” в великі легкосплавні колеса.

127_156649_b


Не пропустіть