Nissan Patrol змінить новіша модель у 2018 році (Фото)

Японський автовиробник Nissan зупиняє виробництво позашляховика Patrol. Компанія вже проводить тестування нової моделі, яка, судячи з усього, замінить головний всюдихід бренду вже до 2018 року, пише vladtime.ru.

Керівництво Nissan аргументує таке рішення тим, що сьогодні позашляховики поступово починають йти з світового автомобільного ринку, і Patrol не став винятком. Відзначено, що модель не виправдала надій споживачів навіть не дивлячись на останнє оновлення, в ході якого обзавелася пневматичною підвіскою і іншими кроссоверскими гаджетами і технологіями. На даний момент найбільшим попитом користуються пікапи з рамною конструкцією, блокуваннями і заднім мостом.

Під камуфляжною плівкою ховається автомобіль Nissan Navara, який був розсекречений по решітці радіатора, виконаної в V-подібній формі з трьома полосками. Заміна Patrol має кузов, аналогічний поколінню Pathfinder, хоча і габарити машини досить великі, а в салоні поміститься три ряди сидінь. У продажу новий позашляховик з’явиться в 2018 році.

1468822405_1


Не пропустіть