Оновлений «бюджетник» Chevrolet розсекретили до прем’єри

Призначений для країн Південної Америки компактний хетч Chevrolet Onix обзавівся «вседорожною» модифікацією.

Фотографії рестайлінгової моделі виявилися в розпорядженні бразильського видання Noticias Automotivas. Знімки були зроблені під час зйомок для реклами. Причому в об’єктиви камер папараці потрапив не стандартний хетч Onix, а його крос-версія Activ. «Вседорожний» варіант має чорний пластиковий обвіс і рейлінги на даху.

В цілому оновлений Onix отримав інші фари і задні ліхтарі, іншу решітку радіатора і передній бампер. За попередніми даними, хетчбек оснастять модернізованими моторами об’ємом 1,0 і 1,4 літра, які стануть більш економічними. У список устаткування моделі увійде мультимедійна система MyLink нового покоління, яка буде «дружити» з Apple CarPlay і Android Auto.

Перший тизер рестайлінгової моделі бразильський підрозділ Chevrolet опублікув напередодні. У прес-релізі бренду ніяких назв не згадувалося, але при цьому говорилося про те, що до дебюту готується нова версія найпопулярнішого автомобіля Бразилії, а даний «титул» якраз належить Onix.

Нагадаємо, бразильці одними з перших отримали дві інші оновлені моделі Chevrolet – навесні в цій країні стартував продаж оновленого пікапа Chevrolet S10 (на інших ринках – Colorado) і позашляховика Trailblazer.


Не пропустіть