Фото салону кросовера Skoda Kodiaq з’явилися в інтернеті

На чеському автомобільному форумі з’явилися шпигунські фото салону нового кросовера Skoda, який отримав назву Kodiak. Як і передбачалося, інтер’єр серійного «КОДІАК» далекий від концепту VisionS, в стилі якого він виконаний. Кермо і перемикачі новинки запозичені у нового покоління Superb.

Як уже повідомлялося раніше, базовий варіант Skoda Kodiaq укомплектований інформаційно-розважальною системою Swing, за додаткову плату модель можна оснастити платформою SmartLink, сумісної з інтерфейсами Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink і SmartGate.

Топ-версії моделі будуть оснащуватися двома мультимедіа-системами – Columbus і Amundsen, в комплект обох входить бездротової роутер. Опціонально для Columbus буде запропонована система високошвидкісного підключення LTE.

Як повідомляв портал avtovesti.com, дебют Skoda Kodiaq відбудеться в Берліні 1 вересня. Широкій публіці новинка буде демонструватися пізніше в рамках Паризького автосалону. На початку наступного року почнуться продажі «КОДІАК» на європейському ринку, пізніше він з’явиться в нашій країні.

Силова гамма європейської версії буде включати три бензинових і два дизельних мотора. Топ-версія отримає 180-сильний двигун TSI об’ємом 2,0 літра. Про решту моторів поки нічого невідомо. Автомобіль буде продаватися в передньо-і повноприводному виконанні, в 5- і 7-місному варіанті. Не виключається, що в майбутньому Skoda може підготувати «заряджену» версію Kodiaq RS.


Не пропустіть