Абсолютно новий кросовер УАЗ: свіжі дані

Як повідомлялося раніше, на російському ринку УАЗ 3170 повинен з’явитися до 2020 року. Передбачається, що довжина кросовера складе 4 600 мм, розмір колісної бази буде дорівнює 2 850 мм, кліренс позашляховика перевищить 200 мм, а споряджена маса буде лежати в межах 1 685 – 1 825 кг.

За даними онлайн-журналу «Колеса.ру», в лінійку моторів кросовера можуть увійти нові бензинові турбодвигуни, Розробка яких сьогодні веде на ЗМЗ, підприємстві, що є партнером УАЗа. Один з агрегатів буде оснащуватися системою зміни фаз газорозподілу – його віддача складе 170 к.с., а піковий момент досягне 350 Нм.

Тим часом, нинішній бестселер Ульяновського автозаводу – позашляховик Патріот – готується до чергового рестайлінгу. Судячи з опублікованих нещодавно шпигунським фото інтер’єру моделі, кросовер отримає нові рульове колесо і передню панель, інші мультимедійний комплекс і блок управління кліматичною системою. Крім того, у Патріота, швидше за все, буде розширено список обладнання.

Прем’єра оновленого позашляховика може відбутися в рамках Московського автосалону, який відкриється в кінці серпня цього року.


Не пропустіть