Lotus представить наступника Elise у 2020 році

Lotus представить нову модель, яка замінить нинішнє покоління родстера Elise у 2020 році, причому, як заявив глава компанії Жене-Марк Галі журналу Autocar, в компанії вужа почали вести розробку новинки. Він практично не повідомив подробиць про модель, зазначивши лише, що вона збереже ідеологію ще першої версії Elise, яка з’явилася в 1996 році і сьогодні лежить в основі всіх моделей компанії. Тобто, модель буде легкою, а її кузов буде базуватися на просторовій алюмінієвій рамі.

«Багато хто намагається скопіювати шасі Eslie, але нікому не вдалося наблизитися до нього, – каже Галі. – Мала вага, чутливість керма і баланс сил між потужністю і керованістю – це частина ДНК Elise».

За даними видання, новинка не буде схожа на однойменний концепт, який компанія показувала в 2010 році. Та машина була важкою і орієнтованої на більш заможну публіку. Нове покоління Elise збереже спадкоємність в дизайні. Довжина спорткара не перевищуватиме 3,7 метра, але родстер стане значно ширшим, щоб розмістити бічні подушки безпеки.

Найімовірніше, Elise збереже двигун Toyota: в Lotus задоволені надійністю і характеристиками японських силових агрегатів.


Не пропустіть