Хендай Санта Фе – презентація версії 2017 року

Чикагське Авто Шоу зазвичай не багате на гарячі новинки. Більшість автовиробників вважають за краще використовувати цю платформу лише для демонстрації спеціальних випусків автомобілів або версій з незначними змінами. Проте, зовсім скоро тут дебютують абсолютно нові Santa Fe та Santa Fe Sport 2017 року від Hyundai.

Стильний екстер’єр Hyundai Santa Fe

Якщо говорити про зовнішність, брати Санта Фе 2017 року радикально не відрізняються від версій 2016, повну характеристику яких ви знайдете тут. Хоча, позитивні зміни однозначно помітні. Перше що кидається в очі – оновлена носова частина автомобіля, яку прикрашають матова решітка радіатора, змінені вертикальні протитуманні фари, низькі вентиляційні отвори нового дизайну, та більш елегантні фари головного світла. Корму Hyundai Santa Fe 2017 року виробник обладнав фарами більш спортивного характеру, новим бампером з поліпшеними рефлекторами та новою системою випуску відпрацьованих газів з подвійним виходом. Серед інших відмінностей модернізованого автомобіля – дизайн дисків, нижні бічні молдінги в новій інтерпретації з сріблястими акцентами, та опційні світодіодні вогні денного ходу. Також, з’явилися два нових кольори: Nightfall Blue для версії Sport та Storm Blue – для базового Santa Fe.

Кабіна Хендай Санта Фе 2017 р.

До речі, салон версії Санта Фе 2016 року було відмінно організовано та дуже якісно виконано. Виходячи з цього, не стало несподіванкою побачити всього незначні поправки в кабіні 2017 року.

З нового: Хендай додав в базову комплектацію версії Sport 5-дюймовий сенсорний екран LCD а, версія з 3-ма рядами сидінь отримала 7-дюймовий сенсорний монітор із системою Android Auto. У той же час, приємними доповненнями до існуючих опцій для Santa Fe 2017 року стануть: система навігації з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, система акустичного звучання Quantum Logic Surround та технологія Clari-Fi Music Restoration, додаток Hyundai Blue Link, USB порт для третього ряду сидінь, електропривод регулювання висоти пасажирського сидіння, модернізована центральна консоль та багато іншого.

Силовий агрегат

Під капотом базового Santa Fe встановлений, добре відомий прихильникам автомобілів Hyundai, 290-сильний двигун V-6 об’ємом 3,3 л. в поєднанні з 6-ступеневою автоматичною трансмісією. У свою чергу Santa Fe Sport продовжує експлуатувати 2,4- та 2-літровий мотори, які були відрегульовані для кращої економії палива.


Не пропустіть