З’явилися свіжі фотографії оновленого Suzuki SX4

Хоча офіційна презентація оновленої версії Suzuki SX4 2016 недавно пройшла на автовиставці в Угорщині, де і випускають ті автомобілі, що продаються в Європі, зараз компанія знову представила нові фотографії новинки.

Офіційна світова прем’єра нового кросовера Suzuki SX4 2016 відбудеться вже восени цього року на автосалоні в Парижі. Компактний крос отримав більш мужній вигляд з повністю модернізованою носовою частиною, в якій поміняли фари, капот, радіаторну решітку і передній бампер.

Оновлена ​​головна оптика з інтегрованими світлодіодними денними вогнями надає агресивний вид, а опукла фальшрадіаторна решітка схожа на Suzuki Vitara. У задній частині автомобіля оновилися лише ліхтарі і бампер.

На жаль, компанія не оголосила технічні характеристики рестайлінгового Suzuki СХ4 2016, але передбачається, що позашляховик отримає свіжий 1.4-літровий турбоблок Boosterjet від Vitara, потужністю 140 кінських сил при 220 Нм крутного моменту.

Може бути, також в список двигунів увійде 1.0-літровий турбований мотор компанії, а 1.6-літровий дизельний силовий агрегат залишиться без змін. Як і раніше, машина буде пропонуватися і з переднім і з повним приводом.

https://car.ru/


Не пропустіть