Авто з витратою палива 1,8 л на 100 км: оприлюднили нові фото кросовера від BMW і Brilliance

У Мережі були розсекречені нові знімки з спільного гібридного позашляховика BMW і Brilliance під назвою Zinoro H60, який був побудований на основі подовженої модифікації X1.

Раніше вже були опубліковані знімки екстер’єру новинки китайського ринку. Тепер же можна насолодитися зображеннями інтер’єру автомобіля. Серійне виконання Zinoro H60 має багато спільного з концепт-каром Zinoro Next і базується на новому BMW X1 Li.

zinoro-h60-official-photo-7-800x540-980x540-c-center

Зазначу, що Brilliance і BMW заснували суббренд Zinoro для продажу під ним виключно «зелені» моделі, першою з яких став повністю електричний кросовер 1E, побудований на основі старого BMW X1.

Гібридний агрегат нового кросовера включає в себе 136-сильну півторалітрову «турботрійку» і 15-сильний електродвигун. В результаті сукупна віддача моделі становить 151 к.с. З ним автомобіль прискорюється до «сотні» всього за 7,6 секунди. На одній електриці позашляховик здатний подолати близько 60 кілометрів, тоді як витрата палива в змішаному режимі складає 1,8 л / 100 км.

Салон моделі виконаний в коричнево-бежевих тонах з металевими і глянцево-чорними декоративними вставками. На ринку «Піднебесної» «німецький китаєць» з’явиться вже в цьому році. Його вартість буде озвучена вже ближче до старту продажів.


Не пропустіть