Компанія Toyota випустила оновлений пікап Hilux

Компанія Toyota провела офіційну презентацію оновленої версії свого популярного пікапа Hilux. Автомобіль отримав не тільки оновлений дизайн, а й нове технічне оснащення.

Під капот новинки інженери «Тойоти» встановили 2,4-літровий двигун з віддачею в 148 кінських сил. Йдеться про мотор, що працює на «важкому паливі». Шасі пікапа «Хайлюкс» в новій версії було розроблено з більш якісних матеріалів, що позитивним чином позначилося на керованості цієї моделі.

У Toyota позиціонують оновлений Hilux як автомобіль для сімейного відпочинку, проте його можна використовувати і для інших цілей – наприклад для перевезення вантажу, габарити якого не перевищуватимуть 1,6 метрів. Що стосується ваги самого пікапа, то він становить трохи більше двох тонн.

За рахунок використання потужної силової установки моделі «Хайлюкс» в рестайлінгової версії цей автомобіль здатний розганятися з місця до першої сотні досить швидко.

У салоні нового Hilux з’явиться нова мультимедійна система, що з’єднується з різними пристроями через інтерфейси Bluetooth або роз’єм USB.

Вартість оновленої версії моделі Hilux на авторинку Великобританії в базовій модифікації складе 24 тисячі фунтів стерлінгів.

http://www.topgear.com/


Не пропустіть