Опубліковані фото нового Smart

Brabus наділив «спортивним» пакетом Smart ForTwo 2017 модельного року. Пакет Brabus Sport для купе і кабріолета Smart ForTwo стане доступний для замовлення цієї осені за ціною $ 1 900. Комплект додасть моделям фірмові передній спойлер і задній бампер, пофарбовані в колір кузова, додатково пропонується матовий сірий дифузор. Автомобілі також отримають свіжий набір 16-дюймових передніх і 17-дюймових задніх легкосплавних колісних дисків, обгорнутих літніми шинами Yokohama 185/50 R16 і 205/40 R17, пише automotoclub.info.

В кабіні машин замовники знайдуть комплект спортивних педалей з полірованої нержавіючої сталі з гумовими вставками і багатофункціональне спортивне рульове колесо з каталогу Brabus. Рівень обробки і оббивка салону будуть залежати від комплектації базового Smart ForTwo: Passion, Prime або Proxy. При цьому важелі 6-ступінчастою механічною коробки передач і гальма стоянки прикрасять логотипи Brabus. Моделі з опціональною 6-ступінчастою КПП з подвійним зчепленням обладнують підрульовими перемикачами швидкостей.

Механічні зміни включають занижену на 10 підвіску з більш жорстким стабілізатором поперечної стійкості, що забезпечить, за словами тюнера, кращу керованість і спортивну їзду. Модифікації двигуна не заплановані, тому Smart ForTwo як і раніше оснащений 0,9-літровим 3-циліндровим турбованим мотором, що розвиває 89 к. с. (66 кВт) і 135 Нм крутного моменту. Незалежно від вибору КПП, розгін 0-100 км/год займає 10,1 секунди, а максимальна швидкість – 146 км/год.


Не пропустіть