У китайців з’явився власний повнорозмірний пікап (Фото)

Китайська компанія ZX Auto представила нову модель під назвою Dingzhuang Zhao – це перший в історії автопрому Піднебесної повнорозмірний пікап.

Зовні автомобіль схожий на аналоги від американських і японських автовиробників, зокрема, на Toyota Tundra і на Dodge Ram, але копією будь-якої існуючої моделі він не є. Машина побудована на рамному шасі власної розробки, яке буде випускатися як в задньо так і в повнопривідному виконані.

Довжина і ширина ZX Auto Dingzhuang Zhao складають 5341 і 1885 мм відповідно. Висота автомобіля 1815 мм для задньопривідної і 1845 мм для повнопривідної версії. Колісна база пікапа – 3230 мм, розміри вантажної платформи – 1530х1620х515 мм.

У салоні пікапа – обшиті коричневою шкірою сидіння, мультифункціональне кермо, мультимедійна система з Bluetooth і сенсорним екраном.

ZX Auto Dingzhuang Zhao будуть оснащувати 2,5-літровим турбодизелем потужністю 136 к.с. і обертовим моментом 340 Нм, який обєднають з 6-ступінчастою МКП власного виробництва і роздавальною коробкою Borg Warner.

Компанія ZX Auto заснована в 1999 році. Вона спеціалізується на виробництві позашляховиків, кросоверів і пікапів.


Не пропустіть