Honda розсекретила інтер’єр нового компактвена Freed

Японська марка опублікувала зображення салону, а також нові дані про Freed наступного покоління.

Довжина нового компактвена складає 4 265 мм, що на 50 мм більше, ніж у моделі попередньої генерації. В Японії Freed буде доступний в п’яти-, шести- і семимісному варіантах виконання. У список оснащення компактвена увійдуть повністю цифрова панель приладів, а також мультимедійна система з великим сенсорним екраном.

На домашньому ринку Honda Freed нового покоління запропонують з бензиновим двигуном об’ємом 1,5 літра і гібридною силовою установкою Sport Hybrid i-DCD, яка працює по циклу Аткінсона мотора 1.5 і електродвигуна. Автомобіль надійде в продаж як з переднім, так і з повним приводом.

Крім того, для наступного Freed передбачений комплекс безпеки Honda Sensing, в нього увійшли: адаптивний круїз-контроль, системи виявлення пішоходів, стеження за рядності руху, розпізнавання дорожніх знаків і запобігання фронтальних зіткнень.

Офіційна прем’єра новинки відбудеться в Японії 16 вересня поточного року. Швидше за все, тоді ж новий Freed добереться і до місцевих дилерів. За попередніми даними, компактвен також продаватимуть в Індонезії, Малайзії, Сінгапурі і Китаї.

freed-1

freed-2

http://www.kolesa.ru/


Не пропустіть