Довгоочікуваний кросовер Skoda: оприлюднили фото новинки

Новий середньорозмірний кросовер був помічений на чеських дорогах повністю без камуфляжу, пише kolesa.ru.

Передсерійний Skoda Kodiaq продемонстрував профіль і корму на свіжих шпигунських фото. Бічна частина чеської новинки має деяку схожість з Range Rover Evoque. Знімки були розміщені в соціальній мережі Facebook на сторінці Magazín ProDriver CZ.

Дебют Kodiaq відбудеться 1 вересня в рамках спеціального заходу в Берліні, після чого на Паризькому автосалоні пройде публічна прем’єра кросу. Тизерна кампанія в честь нової моделі була запущена Skoda на початку минулого місяця – з’явилися знімки і відео автомобіля в щільному камуфляжі.

Дизайн моделі виконаний за мотивами березневого концепту VisionS. Серійний автомобіль буде мати довжину 4,7 метра і продаватися у двох варіантах – 5 і 7-місному. Об’єм багажного відділення зі складеними задніми сидіннями складе 2065 літрів.

Уже відомо, що Skoda Kodiaq буде оснащуватися трьома бензиновими моторами TSI і двома дизельними TDI. Топова версія отримає 180-сильний дволітровий мотор TSI. Трансмісії дві – 6-ступінчаста МКП і «робот» DSG. «Кодіак» буде пропонуватися в передньо-і повноприводному виконанні.


Не пропустіть